Poddsystem

Podsystem – Så fungerar de
Podsystem, eller poddar som de ibland kallas kort, består av antingen tomma eller förfyllda poddar. De kan innehålla e-juicer och består vanligtvis av kompakta system med handhållna batterier. Vanligt för poddar är att de är så enkla att använda som möjligt och saknar därför knappar. De aktiveras istället genom att de dras ner. Pod system är av förklarliga skäl väldigt populära bland nybörjare då de är enklare att använda och blir inte kladdiga lika lätt. På denna sida har vi sammanfattat ett urval av de bästa podsystemen som vi haft möjlighet att pröva.

Samtliga podsystem som recenseras på denna sida testas av myndig personal med lång erfarenhet av poddar och vapingprodukter i allmänhet. Vi väljer även att länka till utvalda seriösa webbshoppar där vi vet att produkterna tillhandahålls och säljs av auktoriserade återförsäljare. Dessa produkter och recensioner är endast avsedda för personer över

Samtliga poddar som testats finns att handla hos följande seriösa återförsäljare: Vapehuset.se

Vont – Sveriges mest populära pod kit
Vont är ett enkelt podsystem som snabbt vunnit popularitet på den svenska marknaden. Det är ett ultrakompakt system med matt finish och komfortabelt grepp. Systemet aktiveras av enkla komponenter som hålls ihop av magnetiska poddelar. Att inhalera med den enkla drag-funktionen underlättar dig att få bättre förångning med mun och lunga. Den lilla vikten ger podden bättre egenskaper, det gör att podden får en perfekt balans mellan prestanda och bärbarhet.


Vont refill poddar håller förfyllda e-juicer med flera intressanta smaker. Ett litet urval av dessa är t.ex. mint, creamy tobacco, juicy berry och många andra. Poddarna levereras med förinstallerade coils färdigfyllda med 1.2 ml saltnic ejuicer. När ersättningspoddarna är förbrukade ersätts de med nya som placeras på enheten.

Kommentera