iPhone 7 & 7 plus

Som man brukar säga, bättre sent än aldrig! Nu är den efterlängtade iphone 7 och iPhone 7 Plus ute på marknaden, och ja, allt du har hört är sant. Det finns inget uttag för hörlurarna, du kan doppa din mobil i vatten och kameran på iPhone 7 Plus kan utföra alla typer av magiska tricks. Annars är förändringarna ganska subtila.
Här är allt du behöver veta, inklusive specifikationer, funktioner, priser och tillgänglighet.

IPhone 7 och 7 Plus skiljer sig inte så mycket i utseende från förra årets iPhone 6S och 6S Plus. Vill du ha ett annat utseende får du vänta till nästa års utsläpp då iPhone 7S och 8 för stora förändringarna. Den största kosmetiska skillnaden (förutom avlägsnandet av hörlursuttaget) är att både iPhone 7 och 7 Plus är vatten- och dammtåliga. Det innebär att du kommer att kunna ta bilders under 1 meters djup för ca 30 minuter. Däremot så är så tål  iPhone 7 och 7 Plus inte lika mycket vatten som Galaxy S7 och de flesta andra vattenresistenta telefoner. Skillnaden är att du kan dränka Galaxy S7 i 5 meters djup kontra en meter med iPhone 7.

När det kommer till högtalaren så har iPhone 7 och 7 Plus två högtalargaller på den nedre kanten av telefonen, eftersom 3,5 mm hörlursuttag är borta.Tydligen tog hörlursuttaget upp massor av utrymme, och nu när det är borta. Något som även bör nämnas är den nya kameran med optisk bildstabilisering som ger dig möjlighet att ta bättre bilder i dåligt ljus och som även utrustats med dubbla kameror på baksidan.

Kommentera